Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Telefon Muzyczny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo !

Polecacie jakiś telefon muzyczny ? mocne glosniki... kolega mialem z 5 glosnikami ale zgubil i nie pamięta jaki model to byl ...

Telefon moze być : Dotykowy, wysuwany, klapka itp...

Chodzi o zajebistą moc głosnika !

Cena bez znaczenia .

Opublikowano

Telefon muzyczny?

hTC one.

Nie chodziło o telefon ze sterownikami, które można wgrać przez recovery na niemal każdy smartphone z tym samym efektem tylko coś, do słuchania rapsów na osiedlu.

Przetworniki audio i tak są produkowane w jeden fabryce i najczęściej są jednakowe, dlatego chwyt "smartphone do muzyki" to tylko wyłudzanie kasy.

Opublikowano

Nie chodziło o telefon ze sterownikami, które można wgrać przez recovery na niemal każdy smartphone z tym samym efektem tylko coś, do słuchania rapsów na osiedlu.

Przetworniki audio i tak są produkowane w jeden fabryce i najczęściej są jednakowe, dlatego chwyt "smartphone do muzyki" to tylko wyłudzanie kasy.

Po co kombinować skoro można kupić gotowe?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Po co kombinować skoro można kupić gotowe?

Po co tracić kasę jak można posiedzieć przy tym 2 godzinki i zaoszczędzić do kilku stówek (pomijając, że można dopasować sterowniki pod siebie) ?

Opublikowano

Po co tracić kasę jak można posiedzieć przy tym 2 godzinki i zaoszczędzić do kilku stówek (pomijając, że można dopasować sterowniki pod siebie) ?

Jak ktoś ma kase i nie chce się w takie coś bawić bo się nie zna to lepiej kupić gotowe.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak ktoś ma kase i nie chce się w takie coś bawić bo się nie zna to lepiej kupić gotowe.

Jak ktoś ma kasę to niech wpłaci na konto fundacji a nie wywala w błoto.

2 godziny na forum.android i KAŻDY jest w stanie wgrać dowolne sterowniki. Jak ktoś uważa, że czas to pieniądz, to niech weźmie pod uwagę, że 2 godziny = ~200zł (w zależności od modelu).

Opublikowano

Jak ktoś ma kasę to niech wpłaci na konto fundacji a nie wywala w błoto.

2 godziny na forum.android i KAŻDY jest w stanie wgrać dowolne sterowniki. Jak ktoś uważa, że czas to pieniądz, to niech weźmie pod uwagę, że 2 godziny = ~200zł (w zależności od modelu).

Wiesz swoje ja wiem swoje, zostańmy przy tym. Tak czy siak polecam hTC One nie tylko ze względu na dźwięk ale i wiele innych aspektów.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Słuchanie rapsów z fona na osiedlu? Props.

Tak czy inaczej - lepiej Ci będzie zainwestować w porządne głośniki, a nie w telefon, bo nawet HTC One nie jest w stanie odtwarzać muzyki tak, żeby zadowolić całe osiedle. ;3

Opublikowano

Słuchanie rapsów z fona na osiedlu? Props.

Tak czy inaczej - lepiej Ci będzie zainwestować w porządne głośniki, a nie w telefon, bo nawet HTC One nie jest w stanie odtwarzać muzyki tak, żeby zadowolić całe osiedle. ;3

Oj no Miyoshi głównym celem telefonu jest kontakt.

Od muzyki są inne urządzenia :D

A co do hTC One to nie narzekam jeśli piosenka nie jest cicha to czuć moc :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Oj no Miyoshi głównym celem telefonu jest kontakt.

Od muzyki są inne urządzenia :D

A co do hTC One to nie narzekam jeśli piosenka nie jest cicha to czuć moc :)

kurwa czlowieku przestań, dostaleś HTC One i do konca zycia będziesz wychwalał, ok rozumiem, ale bez przesady, to że ma beats audio nie robi z tego najlepszego telefonu na swiecie xD

samo pytanie z dużych liter + yo + chęć słuchania rapsów z fona stawia Cie w moich oczach jako 13 latka z IQ małej gaśnicy samochodowej....

jak mamusia daje ~3k to serio lepiej jakieś dobre głośniki i wzmacniacz/subwoofer chuje muje dzikie weze kupić a muzyke można puszczac z byle mp3/ipoda/telefonu/kompa ? co ma piernik do wiatraka? no chyba że ja nie w temacie? cóż, mi wystarczy kilkuletni dobry subwoofer i glosniki z kina domowego, jest supcio nawet.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

kurwa czlowieku przestań, dostaleś HTC One i do konca zycia będziesz wychwalał, ok rozumiem, ale bez przesady, to że ma beats audio nie robi z tego najlepszego telefonu na swiecie xD

samo pytanie z dużych liter + yo + chęć słuchania rapsów z fona stawia Cie w moich oczach jako 13 latka z IQ małej gaśnicy samochodowej....

jak mamusia daje ~3k to serio lepiej jakieś dobre głośniki i wzmacniacz/subwoofer chuje muje dzikie weze kupić a muzyke można puszczac z byle mp3/ipoda/telefonu/kompa ? co ma piernik do wiatraka? no chyba że ja nie w temacie? cóż, mi wystarczy kilkuletni dobry subwoofer i glosniki z kina domowego, jest supcio nawet.

Po 1 to się nie spinaj ;)

Po 2 nie dostałem tylko kupiłem

Po 3 zachwalam bo jest co

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...